Transport & logistikk 2023

Vi designer din messestand

Etter flere år i bransjen har vi i Messemedia lært oss kunsten å levere prosjekter med strenge tidslinjer. Bruk oss, og du vil aldri bekymre deg for å gå glipp av en tidsfrist eller milepæl igjen.

Messemedia sørger for at ditt arrangement gjennomføres med den seriøsiteten, fleksibiliteten og servicen du fortjener

Ruzica AndersenHøglund - NorShipping 2023
Les mer
"Vi er svært fornøyd med Messemedia, som har vært vår standleverandør under Nor-Shipping 2023. Spesielt er vi imponert over deres oppfølging og villighet til å strekke seg for å tilpasse løsningene våre behov. Utstyret de leverte var av høy kvalitet. Prosjeklederen har vært profesjonell og tilgjengelig og den gode personlige oppfølgingen gjorde hele prosessen stressfri. Vi ser frem til å samarbeide med dem igjen!"
Annika HeroldMunu - Umami messe 2023
Les mer
"Vi er godt fornøyde med Messemedia som samarbeidspartner for vår stand på Umami. Vi opplevde fra start til slutt at de skjønte hva vi ville få til og kom med gode forslag til ulike løsninger. Det var veldig tidsbesparende for oss å ha en leverandør som tok ansvar for alt det praktiske og sørget for at standen ble slik vi hadde tenkt."
Olav Hilmar KoløyLOS - NorShipping 2023
Les mer
"God service fra Messemedia. Flott stand som blei lik som planlagt. Kjempe ordning at dere kan rigge og pakke ned for oss samt lagre til neste messe."
Vilde WenaasMaritim Motor - NorShipping 2023
Les mer
"Messemedia ble et naturlig og enkelt valg for oss. De har vært lett tilgjengelig under hele prosessen, fleksibel, og oppfylt alle våre ønsker, og mere til. Vi takker for at dere ville ta på dere oppdraget for oss. Vel utført."
Previous
Next

Prosjektering fra A-Å

Når du velger oss, får du en dedikert prosjektleder som veileder deg hvert trinn på veien og som overvåker planleggingen og gjennomføringen av ditt prosjekt.

Du kan være sikker på at prosjektet ditt vil bli designet, produsert og levert i henhold til oppdraget ditt.

Send oss en forespørsel

Send oss en forespørsel nedenfor eller ring oss på tlf: 477 11 977 så hjelper vi deg videre.

Markus Dreyer

Prosjektleder / salg

Michiel van Kempen

3D designer / teknisk ansvarlig

André Thunold

Grafisk designer

Bjørn Johannessen

Daglig leder