Messemedia gjør deg synlig!

Vi sørger for at din messestand gjennomføres med den seriøsiteten, fleksibiliteten og servicen du fortjener.

Skal du delta på messe?
Ring oss på
+47 477 11 977
for tips og råd.

Messemedia gjør deg synlig!

Vi sørger for at din messestand gjennomføres med den seriøsiteten, fleksibiliteten og servicen du fortjener.

Nanna WisterElis Elektro – Eliaden 2024
Les mer
"Vi er meget fornøyd med samarbeidet med Messemedia. Hele prosessen fra stand-ide til gjennomført Eliade gikk på skinner. Messemedia kom med et konsept- og designforslag som oppfylte alle krav og ønsker vi hadde. De strakk seg også langt for å etterkomme våre ønsker og endringer underveis i prosessen. Kommunikasjonen var klar og god gjennom hele prosjektet. Vi ser frem til flere samarbeid."
Ruzica AndersenHøglund - NorShipping 2023
Les mer
"Vi er svært fornøyd med Messemedia, som har vært vår standleverandør under Nor-Shipping 2023. Spesielt er vi imponert over deres oppfølging og villighet til å strekke seg for å tilpasse løsningene våre behov. Utstyret de leverte var av høy kvalitet. Prosjeklederen har vært profesjonell og tilgjengelig og den gode personlige oppfølgingen gjorde hele prosessen stressfri. Vi ser frem til å samarbeide med dem igjen!"
Annika HeroldMunu - Umami messe 2023
Les mer
"Vi er godt fornøyde med Messemedia som samarbeidspartner for vår stand på Umami. Vi opplevde fra start til slutt at de skjønte hva vi ville få til og kom med gode forslag til ulike løsninger. Det var veldig tidsbesparende for oss å ha en leverandør som tok ansvar for alt det praktiske og sørget for at standen ble slik vi hadde tenkt."
Olav Hilmar KoløyLOS - NorShipping 2023
Les mer
"God service fra Messemedia. Flott stand som blei lik som planlagt. Kjempe ordning at dere kan rigge og pakke ned for oss samt lagre til neste messe."
Vilde WenaasMaritim Motor - NorShipping 2023
Les mer
"Messemedia ble et naturlig og enkelt valg for oss. De har vært lett tilgjengelig under hele prosessen, fleksibel, og oppfylt alle våre ønsker, og mere til. Vi takker for at dere ville ta på dere oppdraget for oss. Vel utført."
Previous
Next

Se hva vi kan gjøre for deg

Etter flere år i bransjen har vi i Messemedia lært oss kunsten å levere prosjekter med strenge tidslinjer. Hold deg til oss, og du vil aldri bekymre deg for å gå glipp av en tidsfrist eller milepæl igjen.

Velg mellom tusenvis av profil- og reklameprodukter med trykk.

Vi har spesialisert oss som leverandør innen messearrangement, og leverer alt av profil- og reklameprodukter med trykk til messer, kongresser, konferanser og andre store og små arrangement.

Referanser

Vi ønsker at våre kunder skal oppleve Messemedia som en svært seriøs leverandør med fokus på å forstå kundens behov, og deretter løse disse behovene ved å levere riktig løsning, til rett tid og avtalt pris.

Her presenterer vi gjennomførte prosjekter fortløpende.

Prosjektering fra A-Å

Når du velger oss, får du en dedikert prosjektleder som veileder deg hvert trinn på veien, og som overvåker planleggingen og gjennomføringen av ditt prosjekt.

Du kan være sikker på at prosjektet ditt vil bli designet, produsert og levert i henhold til oppdraget ditt.

Planlegging av markedsaktiviteter

Markedsaktiviteter er en viktig del av markedsplanen. Det er en konkret beskrivelse av de aktivitetene vi ønsker å gjennomføre i løpet av tidsperiode. Det vanligste er å planlegge markedsaktiviteter for ett år om gangen, og henger naturlig sammen med våre smarte årshjul.

Vi designer din messestand

Vi utformer messestander slik du ønsker for ditt arrangement. Vi kan tilby et løsningsorientert team som yter profesjonell veiledning for å gjøre dine ideer til virkelighet innenfor ditt budsjett.

Design av messestand

Komplett standesign med lys, utstyr og møbler. Ingen stand er for liten eller for stor for oss.

Utleie av skjermer

Gi liv til din stand. Vi har en rekke skjermer i ulike størrelser og med fleksible funksjoner som garantert passer dine behov.

Møbler og utstyr

Vi har et bredt utvalg av møbler, tepper og utstyr som gir standen din fleksibilitet, komfort og et visuelt uttrykk som inviterer til et hyggelig besøk.

Trosser og lysrigg

Vi leier ut utstyr og oppheng for blant annet belysning og bannere. Vi tilbyr flere ulike løsninger som garantert passer dine behov.

Grafisk design

Vi designer alt av trykksaker, kampanjer og markedsmateriell.

Vi jobber med design, konsept og profilbygging. Vi kan hjelpe deg om du ønsker en ny profil, eller om du ønsker å videreføre en allerede eksisterende profil.

Du kan være trygg på at vår grafiske designere vet hva som fungerer, og kan gi deg gode råd for best synlighet og positiv oppmerksomhet.

Vi kan hjelpe deg med:
– Logo
– Firmaprofil
– Brosjyrer
– Kataloger
– Bilderedigering
– Illustrasjoner
– Annonser
– Identitet
– Annonser til trykte medier og skjerm
– Alt av trykksaker

Kontakt oss

Send oss en forespørsel så kontakter vi deg så snart vi kan.

Markus Dreyer

Prosjektleder / salg

Alya Tømmerås

Prosjektleder / salg

Michiel van Kempen

3D designer / teknisk ansvarlig

André Thunold

Grafisk designer

Bjørn Johannessen

Daglig leder